DJ Botez

Suntem DJ profesioniști, suntem o societate comercială cu sediul în București ce oferă sonorizare profesională pentru evenimente de botez. DJ are un portofoliu de peste 100 de evenimente de botez în București. Ne place ceea ce facem și o facem cu pasiune și dăruire. Suntem mereu alaturi de clienții noștri ce își caută DJ pentru botez, și muzică bună oferită de un DJ profesionist.

In secțiunea Servicii, veți găsi și alte componente absolut necesare pentru o minunată petrecere de botez.

De ce un DJ pentru botez?

Desi nu are complexitatea si durata unei nunti, botezul este un eveniment la fel de important. Prezenta unui DJ botez este OBLIGATORIE. Vom transforma botezul dumneavoastra intr-o adevarata zi de sarbatoare. Scena de lumini, masina de fum cat si mii de balonase vor aduce bucurie si voie buna invitatilor dumneavoastra cat si posibilitatea de a pastra poze si filme superbe.

DJ botez este mereu atent la repertoriu, simte pulsul petrecerii si alege muzica specifica pe toata durata evenimentului. Evenimentul dumneavoastra, botezul ca si taina sfanta, uneori iese de sub clasicele organizari si devine un botez unic, special. Botezul poate avea o tematica sau poate avea grandoarea unei nunti.

Va oferim un interesant si bogat pachet de Event plan, aranjamente florale, animatori pentru copii prezenti la eveniment, ursitoare, fantana ciocolata. Puteti fii beneficiarii unor pachete All Inclusive sau puteti alege independent serviciile noastre auxiliare, precum cele mentionate mai sus.

DJ botez nu isi poate imagina prezenta sa la botezul dumneavoastra fara a avea alaturi fotografi sau cameramani. In acest scop va oferim pachete foarte atractive si profesionale in sectiunea Foto-Video.