Aranjamente Florale

MuzicaDJ îți ofera servicii de event concept, implementare și design floral.Aranjamentele florale realizate de noi înseamnă stil, creativitate, dedicare, profesionalism și seriozitate .

Pentru Nunta

Dacă ești în căutare de buchete de mireasa sau aranjamente florale pentru nunta acesta este locul în care vei găsi buchete și aranjamente originale, elegante și total suprinzatoare.

Va oferim florile perfecte, buchete pentru cununiea civila, buchete pentru mireasa, nasa și domnișoare de onoare, decor pentru lumânări, brățări de flori și aranjamente florale pentru întreaga nunta.

O alternativa foarte eleganta la aranjamentele florale sunt aranjamentele cu pene de strut.Putem realiza decorarea salonului cu aranjamente din pene de strut pentru masa invitatilor, masa de prezidiu sau zona de acces.

Pentru Botez

Pe lângă culoare și parfum florile simbolizeaza viața, creștere și renastere.Aranjamentele florale persoanlizate pentru botezuri tematice vor fi unul din lucrurile de care invitații își vor aminti cu plăcere.Va oferim decor pentru lumanarea de botez, aranjamente pentru cristelnita, aranjamnete florale pentru masa invitatilor, precum și pentru masa părinților și nasilor.

Aranjamentele pentru botez create de noi sunt desprinse dintr-o poveste pentru a creea un cadru magic exact cum va doriți.

Pretul se configureaza in functie de cerintele tehnice ale clientului.