Arcada Nunta/Botez

Fiecare eveniment este unic si deosebit, dar startul trebuie sa fie perfect. Primirea invitatiilor este un moment important, prima impresie intodeauna conteaza cel mai mult.

Va punem la dispozitie un ansamblu de primire invitati format din aracada impodobita, stalpisori si covor rosu. Dupa cum stim, invitatii sunt foarte importanti in buna desfasurare sau reusita unui eveniment. Modul in care primim invitatii este cartea noastra de vizita, este modul nostru sublim de a ne respecta invitatii. Placerea a merge pe un covor rosu este unica, sentimentul este nobil, iar utilizarea sa practica de nepretuit. Cat despre gazde, ei bine este seara lor, momentul in care se vor simti regi si regine. Chiar sunt!

Ansamblu primire invitati ofera o nota de Hollywood unde toata lumea este vedeta.

Eleganta, stil si rafinament sunt cuvintele care reprezinta cu adevarat acest ansamblu de primire invitati. Alegem cu grija locul unde se va desfasura evenimentul nostru, meniul, vestimentatia, dar nu putem ignora sub nici o forma, prima impresie. 

 

Pret ansamblu primire invitati si componenta sa

Tarif 300 lei

Componenta: arcada intrare, 4 stalpisori, covor rosu 10 m

Durata de inchiriere este pe tot parcursul evenimentului. Echipa noastra va monta si demonta intreg ansamblul inainte si dupa terminarea evenimentului.

 

Se include montarea ansamblului, ornamentarea sa cu panza alba si diferite aranjamente pe panza. Exemplu: funde rosii, fluturasi, flori etc