Candy Bar

Candy Bar este cu siguranta cea mai dulce parte a unui eveniment, atractia serii de cele mai multe ori. Candy barul este un colț special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentului tau. Invitații pot servi acolo cele mai apetisante deserturi și prăjituri.

Candy Bar a devenit nelipsit de la evenimente, fie că este vorba despre o nuntă, un botez, petrecere privata sau eveniment corporate.

Când vine vorba de mici răsfățuri culinare, nu doar gustul contează, ci și aspectul și modul de prezentare. Aranjamentul bufetului de dulciuri este elementul surpriza care poate influența pozitiv atmosfera petrecerii. Aranjamentele se pot personaliza in functie de tematica evenimentului.

Un bufet de dulciuri e menit să atragă toate privirile. Noi reusim sa il facem să fie captivant și astfel sa rămâna întipărit în memoria invitaților tăi.

Decoram Candy Bar cu mesaje personalizate sau rame foto potrivite, în funcție de eveniment: nunta, botez, petrecere privata, evenimente corporate. Combinațiile de arome și tipuri de prăjituri pot face din candy bar o experiență neuitată pentru invitații tăi.


Tarife Candy Bar

20 invitati - 599 lei

50 invitati - 999 lei

100 invitatii - 1599 lei

peste 100 de invitati 1999 lei