Ceremonii Umaniste

Marcam impreuna un minunat si special moment din viata dumneavoastra. Ceremonii personalizate pentru inoirea juramintelor de casatorie, promisiunea si miracolul unei noi vieti, marcarea unui eveniment important din viata unui om. 

Un text emotionant, realizat de noi sau oferit de client, va fi mereu un moment special.

Va oferim 3 servicii de ceremonie

Povestea de dragoste

Este minunata poveste de dragoste ce a unit destine, ce a unit prietenii si rude deopotriva in acelasi loc, in aceasi zi, in acelasi scop. Sa se bucure alaturi de dumneavoastra de aceasta zi minunata. Ziua in care doua suflete se unesc in fata unui legamant, dar mai presus de tot, unul altuia.

Maestru ceremonii ce asista pe toata durata evenimentului si ofera suport in buna desfasurare a momentului

Tarif unic 400 lei

 

Gandurile invitatilor

Este greu, uneori imposibil sa ai alaturi de tine, in aceasta speciala zi, pe toti oamenii dragi. Uneori contrar vointei lor, ei nu pot fi alaturi tine dar iti pot transmite gandurile lor pline de dragoste prin intermediul acestui inventiv sistem.

Asteptam mesajele celor dragi prin email, scrisori, fax, inregistrari video sau audio, etc. Noi le vom prezenta intr-o forma unica si emotionanta, pastrand secretul textului pana in momentul potrivit.

Mesaje videoproiectate

 

Casuta scrisori

Maestrul de ceremonii le va citi in eveniment, va pastra forma lor autentica si va amplifica starea de emotie ce o sa cuprinda invitatii. In cazul videoproiectiei, echipa noastra va asigura tot echipamentul necesar desfasurarii momentului.

Ceremonii umaniste prin scrisori de la cei dragi, cu cutie scrisori inclusa in pret 600 lei

Videoproiectie a mesajelor video, pe echipament propriu 1.000 lei.

 

Capsula Timpului

O metoda vesela si minunata de a pastra vie amintirea acestui moment. Fiecare invitat isi poate lasa gandurile sau urarile lui, printr-o mica scrisoare, ce va fi "ingropata" in  Capsula timpului. Maestrul de ceremonii va crea un moment special si va indruma persoanele menite sa rosteasca un solemn juramant si o sa pastreze sigilata capsula timpului pana in momentul unei  aniversari speciale. 

 

Indiferent de forma dorita sau de momentul ales, ceremoniile umaniste sunt un eveniment in sine. Maestrul de ceremonii este o persoana carismatica, vesela, serioasa, un excelent orator.