Fum Greu Evenimente

 

Fum greu evenimente este o expresie foarte des intalnita de noi, atunci cand discutam cu clientii nostri, ce urmeaza a avea cel mai frumos moment din viata lor. Urmeaza sa deschideti evenimentul si de ce nu, sa pasiti in viata plutind prin nori. La propriu si fugurat. Iar sufletul si mintea noastra de artisti ne face sa fim si mai indrazneti. Daca norii sunt colorati?!

Da, pot fi.

Alaturi de masina de fum greu ce functioneaza cu gheata carbonica va recomandam un inedit pachet de lumini ambientale ce vor colora ringul de dans in culori vii, facand din dansul dumneavoastra o simfonie de culori, miscari inedite si imaginii ce le veti pastra o viata.

NU ne oprim aici. Propunem si invitatilor dumneavoastra sa ia parte la aceasta simfonie printr-o serie de coktails cold ice.

                                                                               O bautura deosebita pentru un moment deosebit.

 

Pachet gheata carbonica eveniment la doar 500 lei

**GRATUIT** gheata pentru prepararea a 30 de coktails

Pachetul de gheata carbonica este ideal pentru:

Valsul mirilor

Sampanie gheata carbonica

Prezentarea si servirea tortului

Lansare produse

Evenimente coorporate

Cocktail's party

 

Detalii tehnice:

Gheata carbonica alimentara obtinuta din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara.

Timpul de pregatire este de aproximativ 35-40 minute. Se poate scurta daca avem la dispozitie apa calda (80C)

Durata fumului continuu: intre 6 si 8 minute

Temperatura extrem de scazuta -78°C. Atentie! Gheata carbonica nu se topeste, ea se evapora. Este ambalata si securizata corespunzator in ambalaj izoterm!

 

Nota: Se foloseste gheata carbonica alimentara, (certificat de conformitate de la producator) deci fumul greu rezultat nu este toxic, nu miroase si dispare dupa 5-7 minute. Aveti inclus in pretul pachetului si un operator (persoana dedicata) pentru manipularea echipamentului.