Lumini ambientale

Sa pasim in viitor. Nu va limitati doar la aranjamente florale sau de baloane daca doriti un eveniment modern si unic. Sa dam valoare aranjamentelor deja existente, sa oferim stralucire si grandoare prin efecte vizuale superbe.

Luminile ambientale sau arhitecturale ajuta si pun in valoare efortul oricarui organizator de eveniment, indiferent de tipul evenimentului. Desigur aceste aranjamente conventionale isi au rostul si rolul sau intru-un eveninent, dar lumea evolueaza si este intr-o plina miscare. Sa tinem si noi pasul cu noile tendinte si tehnologii ce aduc un plus de valoare si ofera un confort deosebit invitatilor dumneavoastra.

Luminile ambientale/arhitecturale evidentiaza aspectele arhitecturale ale salii de eveniment sau pot infrumuseta o sala de evenimente.

Dansul mirilor se transforma intr-o amintire de neuitat prin combinatia de fum greu cu gheata carbonica alaturi de luminile ambientale. Folosim tehnologie led de ultima generatie, ce ofera un consum mic de energie la un randament maxim.

Culorile pot fi setate in functie de preferintele si cerintele clientilor nostrii. Nu obtureaza si nu incomodeaza sub nici o forma invitatii, nu sunt generatoare de caldura si nu sunt deloc periculoase chiar in cazul contactului direct sau accidental cu sursa de lumina. Sursa de lumina poate fi amplasata atat in interior cat si in exterior (a se evita contactul direct cu apa) langa stalpi, pereti, prezidiu etc.

Pachet 10 lumini ambientale la doar 400 lei.

Dam culoare evenimentului dumneavoastra!