PHOTO BOOTH - CABINA FOTO

Fotografii superbe si de calitate pe hartie, selfie time, distractie la maxim, masti, ochelari supradimensionati, props-uri, palarii si esarfe colorate, zambete si mii de bucurii.
Timpul trece, pozele raman.

ATENTIE! Oferim poze ce sunt garantate 100 de ani, rezistente la apa si de o calitate de laborator foto. Exista in prezent o varietate de oferte de la societati ce au cabine foto realizate artizanal, ce printeaza pozele cu aparate cu jet de cerneala, acestea oferind o rezolutie foto satisfacatoare, dar deloc calitativa. Pozele se sterg in timp, pateaza daca sunt udate, se docoloreaza la soare, se lipesc in albumele foto etc.

Cabina photo both este ideala pentru orice tip de eveniment. Toti invitatii vor fi incantati de acest colt vesel care anima admosfera evenimentului si de amintirile imortalizate cu ajutorul cabinei foto.

Photo boothul este perfect atat pentru evenimente corporate (petreceri de companie, conferinte, lansari, gala), cat si pentru petrecerile tale private (aniversare, majorat, bal de facultate sau petreceri de absolvire).

De la imprimanta care printeaza pe loc, la display-ul cu touch si aparatul foto de ultima generatie, cabina foto imortalizeaza momentele evenimentului tau exact asa cum le traiesti tu si invitatii prezenti.

Indiferent de tipul sau marimea petrecerii, cabina foto se adapteaza si se transforma pentru a se integra in decorul si atmosfera evenimentului.

Ce primiti:
- in primul rand distractie la maxim;
- numar nelimitat de fotografii format 10 x 15 cm;
- accesorii haioase: masti, ochelari supradimensionati, props-uri, palarii si esarfe colorate;
- personalizarea fotografiilor;
- asistenta pe tot timpul evenimentului.

Cat platiti:
- pentru 3 ore: 200 euro;
- pentru 4 ore: 250 euro;
- pentru 5 ore: 300 euro;
- pentru intregul eveniment: 400 euro.