Solisti Live

In orice eveniment cu un numar semnificativ de invitati muzica este un element extrem de important pentru intretinerea atmosferei si pentru buna dispozitie a invitatilor. In acelasi timp, prezenta unui solist live care sa cante la evenimentul dumneavoastra poate reprezenta un bonus important. Solistii au capacitatea de a corela cu publicul si de a transmite prin vocea lor sentimente complexe, cu care publicul se indentificata. Prin alte cuvinte, solistii live sunt ingredientul special care transforma o petrecere buna intr-una exceptionala, ce nu va fi usor uitata, nici de dumneavoastra, dar nici de apropiatii dvs.

Prin urmare va punem la dispozitie solisti live pentru evenimentul pe care il organizati, indiferent de natura acestuia. Puteti opta pentru artisti ce acopera o multime de genuri, de la muzica usoara, muzica lautareasca si de petrecere, la genuri mai subtile, precum jazz-ul, soul-ul si blues-ul.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe despre oferta noastra.

June Anda

Solista muzica Jazz, Soul, Classics & Love songs

Activitatea artistica a inceput-o inca din anul 1999 in grupul EclipxA, alaturi de un coleg compozitor, grup ce aborda stilul euro-dance. Grupul a avut de un real succes cu primele doua single-uri, fiind difuzate piese la peste 60 de posturi radio, urmand ca in anul 2000 sa fie lansat primul videoclip.

In 2004 a inceput cariera solo sub titulatura JUNE, calificandu-se in semifinala concursului Eurovision-Romania. De asemenea, tot in acest an a lasat si primul videoclip solo pentru single-ul „Spune-mi de ce”, compozitie proprie (muzica&text). In urmatorul an (2005) a ajuns in finala Eurovision Romania, clasandu-se pe locul 6 in urma televotingului. Au urmat promovari si participari la emisiuni TV („Teo”, „Duminica in familie” etc), iar in 2007 un nou single si videoclip “Nopti de iubire”, melodie compusa de Laurentiu Duta, impreuna cu turnee si concerte in USA alaturi de Directia 5 si pe litoralul romanesc, alaturi de 3Sud-Est, Mirabela Dauer, Mihai Treistariu si multi altii.

Incepand cu 2008 a realizat multiple colaborari nationale si internationale: in 2008 cu producatorul musical si dj finlandez, Joel Kalsi, iar in 2009 alaturi de orchestra lui Petre Geambasuin paralel cu noi inregistrari muzicale, spectacole, campanii si concerte. In acest an a inceput si colaborarea cu “Empire Studio” pentru dublaj voci pentru filme si seriale de animatie, precum si interpretari de roluri muzicale, “Cleonice” si “O cantareata” in comedia “Mincinosul” de Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache si rolul principal “Roxie Hart” – din musicalul “Chicago”, pus in scena in cadrul spectacolului “Broadway”, care contine 14 momente artistice din muzicaluri celebre, la Teatrul National de Opereta dn Bucuresti.

Tot din 2009 a colaborat cu “Brass Cvintet Bucuresti”, alaturi de care a interpretat melodii de jazz, arii celebre, si ever-greenuri, in spectacole realizate in Bucuresti, urmand ca in 2011 sa lanseze proiectul muzical live “JUNE – Jazz & classics” – voce, pian , saxofon – oferind publicului un spectacol rafinat, plin de sensibilitate ,diversitate, ce include melodii cunoscute de jazz classic si ever-green.

June Anda
June Anda
June Anda
June Anda
June Anda

Oana Hera

Hera Oana
Hera Oana
Hera Oana
Hera Oana

Solista muzica populara si usoara romaneasca

Nemărginită bogăţie de talent, graţie şi har, Oana Hera este o interpretă cu un glas de o gingasie aparte, inegalabil în expresivitate, claritate şi profunzime, glas a cărui amintire a rămas neştearsă din sufletul tuturor celor care l-au ascultat.

Oana Hera, un artist complet, ne dăruieşte, prin stilul său unic de interpretare, o muzică de mare frumuseţe, bun gust si rafinament, din care transpar emoţia si simţirea autentică.

Un argument este reprezentat de succesul însemnat al numeroaselor evenimente la care a participat: evenimente sociale/caritabile (organizate la diferite restaurante/hoteluri din Bucureşti: Casa Voicu, Grill Pub, Grand Hotel Howard Johnson, Cafeneaua Actorilor, etc), precum şi evenimente private/ nuntă, botez, aniversare, etc, (organizate în locaţii precum Hotel Criss, Hotel Arc de Triomphe, restaurant The President, Crown Cişmigiu, Il Palazzo Mogoşoaia, etc).

Printre acestea, un loc special îl ocupă evenimentele ce depăsesc graniţele ţării, organizate în diferite locaţii din oraşul Wassenaar - Olanda şi nu numai.

Astfel, Oana Hera reuseşte să împletească în cadrul unei prestaţii experienţa a zeci de evenimente cu entuziasmul fiecărui nou şi irepetabil moment. Fiecare din interpretările sale este impresionantă datorită strălucirii vocii sale, acest lucru alcătuind şi principalul motiv pentru care toate apariţiile sale sunt reale reuşite. La aceasta se adaugă prezenţa scenică distinsă, nuanţată de naturaleţea, spontaneitatea şi carisma personală.

Datorită experienţei vaste şi stilului interpretativ distinct, muzica Oanei Hera şi-a îndeplinit misiunea de a atinge şi deschide suflete, prin glasul autentic şi curat, valorificat intens prin cântece populare autohtone şi prin melodii de muzică uşoară românească.