Ursitoare Botez

Nu poate exista un botez fara un spectacol exceptional oferit de Ursitoare Botez Bucuresti. Acestea sunt zâne alese, care vin pentru a aduce un moment emotionant dar si amuzant, in cadrul evenimetului. Coloana sonora deosebita redata de DJ-ul care anima momentul, face din spectacolul oferit de zanele ursitoare, un moment impresionant si feeric.

Pe parcursul celor 30 de minute de spectacol, invitatii se vor bucura de efecte speciale, de un sunet ireposabil redat de microfoanele profesionale wireless.

Deoarece petrecerea de botez este un moment special Zanele ursitoare ajutate de Dj si muzica deosebita, reusesc sa faca din acest eveniment, unul de neuitat. Masina de fum, tunul de confetii si textul personalizat pentru micutul botezat, sunt elemente esentiale in cadrul unui asemenea eveniment.

 

Pachet Standard

3 ursitoare bune - Ursitoarea Iubirii, Frumusetii si Intelepciunii care se reunesc pentru a va oferi un moment mirific si plin de emotie Coloana sonora deosebita Text unic de exceptie si emotionant Bagheta magica luminoasa Microfoane profesionale wireless Spectacol desavarsit cu tun de confetii la finalul spectacolului pentru fotografii de neuitat.

Pret 250 lei

 

Pachet Premium

  • 4 Ursitoare Superbe
  • Text propriu si personalizat. O combinatie reusita intre sensibilitate si amuzament
  • Zodiacul copilasului prezentat de Ursitoare, conform zilei si lunii de nastere
  • Coloana sonora realizata de June Romania, solista finalista de 2 ori in Eurovision Romania
  • Vestimentatie Alexandra Barna creatoare de moda a multor artisti renumiti
  • Masina fum pentru un efect special deosebit
  • Tun de confetii pentru poza de final
  • Sedinta foto
  • CD personalizat cu ursitoarele si numele copilasului botezat

Durata Eveniment 30 minute

Pret 350 lei

 

Pachet Lux

4 ursitoare + INGER, 3 ursitoare bune + o ursitoare rea. Scenariul LUX personalizat, cu un grad ridicat de sensibilitate unde vor fi mentionati parintii, nasii si bunicii micutului. Ursitoarea cea rea ofera un moment comic, unic prin interactiunea cu publicul, ce va garanta o nota aparte evenimentului dvs. Coloana sonora deosebita Laser 3D pentru o atmosfera de vis Bagheta magica luminoasa Microfoane profesionale wireless Spectacol desavarsit insotit de masina de fum si tun de confetii la finalul spectacolului pentru fotografii de neuitat, inclus in pret. DVD personalizat cu ursitoarele - carcasa si fata DVD printat cu poza ursitoarelor; DVD-ul este blank pentru a va pune pe el ce doriti dvs pe el.

Pret 500 lei