Videoproiectie

Videoproiectie botez sau nunta

In ultimii ani aceste servicii auxiliare au prins contur si isi arata adevarata valoare. Este adevarat ca un eveniment poate sa functioneze si fara videoproiectie, dar este oare pus cu adevarat in valoare fara ea?

Noi credem cu tarie ca NU!

Spre exemplu un botez in care avem invitati din diferite cercuri cat si diferite locatii, oameni dragi noua care au facut cu bucurie un efort de a fi langa dumneavoastra in aceasta zi minunata. Desigur, nu sunt la curent cu toata evolutia sarcinii, nasterii si zambetului copilasului dumneavoastra. Cat de minunat este sa regasim aceste persoane, savurand un pahar si admirand pe un ecran enorm, poze cu diferite momente importante din viata dumneavoastra. Uneori se ragasesc printre pozele afisate, alaturi de prieteni, rude sau persoane dragi.

Un superb filmulet ce ruleaza continuu, cu o grafica specifica evenimentului, ce va atrage atat priviri cat si zambete.

Va recomandam videoproiectie in cadrul evenimentului dumneavoastra, fie ca este vorba de botez, nunta sau eveniment privat pentru ca ea va uni oameni, va elimina bariera timpului si va darui zambete.

Videoproiector profesional puternic si luminos. Minim 3.000 lumeni

Ecran pe stativ propriu. Diagonala 2,8 m

Suport proiector si laptop

Realizare film de prezentare

Transport GRATUIT Bucuresti ce include montarea si demontarea echipamentului de videoproiectie

Pret 300 lei / eveniment.

 

Videoproiectie majorat

Este un eveniment inedit, o poarta catre o lume noua si necunoscuta. O celebram specific, printr o petrecere minunata in care zambim, dansam si ne bucuram de anii ce au trecut si vor veni.

Un film emotionant, un cadou inedit pentru cel sarbatorit ce include o ecranizare realizata de noi ce surprinde cele mai minunate momente petrecute alaturi de cei dragi. La fiecare eveniment la care am participat am fost impresionat de impactul puternic pe care videoproiectia o are asupra familiei si invitatilor prezenti in evenimet. Emotie si bucurie, lacrimi si iubire este definitia unei Videoproiectii de majorat.

Nou!!! Videoproiectie Majorat Live

Tinerii se vor bucura si vor aprecia cu siguranta acest unic serviciu. Asemeni cluburilor mari si renumite, vom aduce in mijlocul evenimentului dumneavoastra grandoarea hollywood-iana in care fiecare participant sa fie o mica stea. Se vor privi in timp real (live) cum danseaza, cum sarbatoresc acest unic moment.

Tarif 500 lei