Termeni si conditii

Termenii şi condițiile generale se aplica tuturor bunurilor si serviciilor vandute de catre SC Kids Feeria SRL prin intermediul site-ului www.muzicadj.ro. Site-ul se supune legii statului roman.

Prin accesarea si utilizarea acestui site in orice modalitate implica acceptarea Termenilor si Conditiilor contractuale, cu efecte obligatorii asupra cumparatorului.

 

Informatii Generale

  • „UTILIZATOR” – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.muzicadj.ro, indiferent de motivul si scopul acestuia.
  • „PRESTATOR” – SC Kids Feeria SRL, înregistrat in Bucuresti la Registrul Comertului si având Codul Unic de Înregistrare: CUI 33478711, capital social 200 lei.
  • „SERVICII” – activitati intreprinse in folosul utilizatorului de catre prestator.

 

Informatii Despre Servicii

Toate serviciile comercializate prin intermediul site-ului www.muzicadj.ro vor fi insotite de factura fiscala, in conformitate cu legislatia in vigoare.

SC Kids Feeria SRL are dreptul  sa nu onoreze o comanda daca incapacitatea implementarii serviciului apare din alte motive independente de noi.

Serviciile contin imagini, descrieri si preturi. Este posibil ca imaginile sa nu corespunda cu produsul ca urmare a diferitelor dispozitive media de pe care este accesat site-ul. SC Kids Feeria SRL nu-si asuma raspunderea pentru decalajele aparute intre culoarea afisata de catre monitorul dvs. si produsul real.

SC Kids Feeria SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor de pe site, fara nicio notificare, dar niciodata dupa plasarea unei comenzi de catre utilizator si confirmarea prestatorului.

 

Garantia Serviciilor

Toate serviciile si echipamentele utilizate au o garantie pe perioada desfasurarii evenimentului.

 

Reclamatii

Reclamatiile vor fi redactate in scris la adresa de e-mail office@muzicadj.ro.

Reclamatiile nu vor fi luate in calcul daca motivele acestora nu sunt justificate.

Utilizatorul nu poate solicita daune financiare daca nu a respectat procedura impusa.

Termenul de solutionare este de mazim 30 de zile calendaristice de la data efectuarii.

 

Dispozitii Finale

SC Kids Feeria SRL isi rezerva dreptul de a realiza orice modificari legate de pret, structura si organizare a site-ului, fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Prin accesarea www.muzicadj.ro orice utilizator se supune acestor termeni si conditii.